www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Basement

Sitter ensam i skolans källare och funderar.. Igår vid den här tiden var jag livrädd. Rädd för vad som skulle hända om det var sant. Shit vad mitt liv skulle ändrats. Vad många reaktioner man skulle fått från olika människor..
Men nu visade det sig att de var ett falsklarm. Tack och lov. Stressade upp liiite för många människor igår. Dumt gjort. Jävligt dumt gjort. Särskillt när vissa blir lite.. skakis, av sånt. Måste lära mig lägga av med stress innan jag vet säkert. Gaahd.

Vet ärligt inte vad jag ska skriva.. Sitter här i en ensam korridor, långt bort från mänskigheten och lyssnar på sådär lagom cheesy Per Gessle musik. Vill bara inte att nån ska prata med mig just nu. Hatar allt och alla idag. Sjukt depp. Jävla mens. Hatar dig verkligen idag. Önskar bara att nån ville trösta mig. Inte för att de skulle funka särskillt bra, men ändå. Vill att någon ska bry sig. Fast om man sitter i en helt öde del av en källare i en skola där typ alla åkt hem redan så får man nog skylla sig själv hehe.. 
Ugh. Livet.